7 praktiske steg som styrker immunforsvaret!

friskkvinneSlik tar du vare på immunsystemet ditt!

Holder du på med noen av disse vanlige “kriminelle handlinger” mot kroppen din som kan koste deg immunsystemet som du skulle hatt?

Tenk deg om akkurat nå!

Sjekk denne listen om og se om du sabboterer ditt immunsystem på en eller flere måter. Når du får kunnsakp om hva du holder på med har du muligheten til å bevege deg fremover mot en bedre løsning.

Helse sabbotasje nummer 1:

Spiser du mye sukker og prosesert mat? Sukker reduserer funksjonen til immunsystemet med en gang når du spsier det. Som du vet er et sterkt immunsystem avgjøredne for å holde deg frisk. Tenk på at sukker også finnes i mange matvarer uten at du er oppmerksom på det, som ketchup og frukt juice.

Helse sabbotasje nummer 2:

Sover du får lite hver natt? På samme måte som det er vanskeligere å utføre oppgaver når du er trøtt, kan immunsystemet ditt også bli påvirket.

Helse sabbotasje nummer 3:

Er det stress som driver livet ditt? Vi møter alle stress hver dag, men for mye stress kan ha en negativ effekt på ditt immunsystem.

Helse sabbotasje nummer 4:

Glemmer du å trene regelmessig? Et regelmessig treniungsprogram er en veldig god strategi for å forbedre ditt immunsystem. Når du trener øker blodsirkulasjonen og immunsystemet får en bedre mulighet til å fungere på sitt beste. Husk at du trenger å øke inntaket av frukt og særlig grønnsaker når du trener.

Helse sabbotasje nummer 5:

Glemmer du å vaske hendene dine etter besøk på badet? Husker du å vaske hende dine godt er det en god måte å hjelpe immunsystemet ditt på.

Helse sabbotasje nummer 6:

Glemmer du å se etter hvordan fordøyelsen og tarmene har det? Vitenskapelige undersøkelser viser at 80% av immunsystemet sitter i tarmene. En av de beste måtene å ta vare på fordøyelsen din på er å spise sunn og naturlig mat. Det er også mange som trenger tilskudd av priobiotika for å støtte tarmfloraen i tarmen.

Helse sabbotasje nummer 7:

Spiser du for lite frukt og særlig gønnsaker hver dag? Noe av det viktigste du kan gjøre er å øke inntaket av frikse, rå frukt og grønnsaker. I denne maten finner du tusenvis av forskjellige vitaminer, mineraler, antioksidanter, fytonæringsstoffer og enzymer som kroppen din trenger hver dag. 7-13 porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag er en effektiv måte å styrke immunssytemet på.

nyjpboksKlarer du ikke å spise nok frukt og grønnaker anbefaler vi deg å spise Juice Plus+. Juice Plus+ er 17 friske frukt og grønnsaker lagt til rette i kapselform hvor vann og sukker er tatt bort, men næringsstoffene er igjen. Mer enn et 20 talls medisinske universiteter har gjort studier på Juice Plus+ som viser at dette styrker immunforsvaret, reduserer frie radikaler, tar vare på hjerte/kar systemet og reduserer sykefraværet med opp til 50%. Mange norske leger og helseprofesjonelle spiser selv Juice Plus+. Du kan lese mer om Juice Plus+ her.

Dette er bare noen få av de feil som kan føre til at ditt immunsystem fungerer dårligere. Vi anbefaler deg å gjøre en innsats som nevnt over slik at kroppen din er bedre rustet med et så optimalt immunsystem som mulig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *