Om oss

audlene3Mitt navn er Aud Lene Solland og sammen med Roar Skogvoll har vi utviklet denne bloggen som har til hensikt å formidle kunnskap som gir gode råd i hverdagen og kan øke muligheten til å leve bedre lenger.

Kunnskap gir muligheter og kunnskap gir bedre valg for deg og din familie.

Det er en betydelig dokumentasjon på at et høyt daglig inntak av frukt og grønnsaker er avgjørende både for din livsskvalitet og din fremtid. I frukt og grønnsaker finnes det tusenvis av forskjellige vitaminer, mineraler, antioksidanter, fytonæringstoffer og enzymer. Dette symfoniorkesteret med ernæring er avhengig av hverandre for å kunne hjelpe deg.

Løsningen ligger i å spise frukt og grønnsaker. Da holder du deg frisk og lever bedre lenger. Får du ikke i deg nok frukt og grønnsaker anbefaler vi alle å se nærmere på hvordan JuicePlus+ hjelper deg med dette.

Aud Lene Solland

Kunnskap gir livsglede!

RSK3Leve Bedre Lenger handler om kunnskap og hvordan omsette denne i enkle daglige aktiviteter som tar vare på helsen din. En av de aller beste tingene du kan gjøre er å øke inntaket ditt av friske og rå frukt og grønnsaker (fortrinnsvis grønnsaker). LevBedreLenger.net har som mål å formidle kunnskap som hjelper deg til å ta bedre valg og skape motivasjon for en forandring til det bedre.

Frukt og grønnsaker er også viktig for å ha et immunssystem som faktisk fungerer slik og samtidig vil et høyt daglig inntakt bidra til en reduksjon i DNA skader, tar vare på hjerte/ kar systemet ditt og påvirker positivt alle andre organer og områder som er viktig for å leve et godt liv fylt med energi og overskudd.

Desverre klarer ikke de aller fleste mennesker å spise nok frukt og grønnsaker hver dag å ta vare på helsen. Derfor ble Juice Plus+ utviklet. Juice Plus+ er 17 friske frukt og grønnsaker i en kaspel og gir deg alle disse tusenvis av vitaminer, mineraler, antioksidanter, fytonæringsstoffer og enzymer som du finner i frukt og grønnsaker.

For meg og min familie har helsegevinstene vært store. Jeg anbefaler Juice Plus+ til alle jeg treffer. En enkel aktivitet du kan gjøre for deg selv hver dag og som betyr noe over tid.

Roar Skogvoll