Antioksidanter fra naturlig mat fungerer mye bedre!

spismerfg.jpgJeg har de siste 3 årene gjort mange undersøkelser på kosttilskudd. Informasjonen som jeg avdekker fra vitenskaplige studier peker på viktigheten av å få næringsstoffene fra ubehandlet og naturlig mat. Vitenskapen begynner nå å innse at kroppen har mye bedre nytte vitaminer, mineraler, enzymer og antioksidanter som kommer fra naturlig mat som frukt og grønnsaker, fremfor tilfeldige enkelttilskudd av syntetiske vitaminer.

I dag vet vi at et eple er fylt med tusenvis av forskjellige vitaminer og næringsstoffer, som er designet for å JOBBE SAMMEN for å kunne føde kroppen vår og gi oss nødvendig energi. Det er en sannhet i det gamle utsagnet: ”et eple om dagen holder doktoren unna”. Eplet, som er ubehandlet, hel og naturlig mat, ”vet” hvordan det skal beskytte og bygge opp vårt immunsystem for å holde oss friske!

Alle gavene fra naturen er designet på samme måte. Næringsrik mat som frukt og grønnsaker – eple, appelsiner, bananer, ananas, gulrot, brokkoli, spinat og hele korn.

Forskere, ernæringseksperter og leger forteller oss at vi skal spise 5 om dagen. De siste internasjonale anbefalinger går på at vi skal spise 5 frukter og 4 grønnsaker hver dag. Det er mye og de fleste har problemer med å klare dette. Finnes det noen alternativer?

I mer enn 4 år nå har jeg øket mine daglige porsjoner med frukt og grønnsaker. Jeg er glad for å kunne fortelle deg at jeg nå kan spise , ikke bare 5, men 17 forskjellige frukt og grønnsaker hver dag.

Jeg føler meg sterkere, magen er blitt helt reguler og jeg er uten tvil friskere. Hvis du selv ønsker å se nærmere på denne muligheten kan du følge linken under. Jeg tror du vil finne informasjonen her svært verdifull for deg og din familie. Det finnes også et frukt og grønnsaksprodukt for barn – kalt GUMMIES – jeg vil kalle det sunt godteri. Det smaker godt også.

For mer informasjon sjekk JuicePlus+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *