Den stille døden ingen snakker om!

Noe abrokkoli.bmpv det jeg vil fortelle deg vil kanskje sjokkere deg? Mange av de som lever i den vestlige verden dør… sakte, stille, og uten at noen legger merke til det.

Sannheten er at vi lever lenger i dag enn vi har gjort på flere hundre år, mens livskvaliteten har smuldret vesentlig. Vi bruker mer tid hos doktoren enn vi noensinne har gjort. Samtidig spiser vi mer mat, men den inneholder mindre ernæring og helsen lider.

Og forvent ikke at din doktor vil sette på alarmen. Hvordan naturlige næringstoffer tar vare helsen din er ikke det mange av legene fokuserer på. Ofte vet de heller ikke hva de skal fortelle deg ut over det å skrive ut en resept.

Vi bruker mer penger på reseptbelagte medisiner i dag en noen gang tidligere i historien.

Og de kjemiske selskapene, jeg beklager – de farmasøytiske selskapene – kommer ut med 1000 nye produkter hvert år for å slåss med symptomene til dårlig helse.

Hverken doktorer eller farmasøytiske selskaper har fokus på å fjerne selve årsaken til sykdommen. Hvorfor? Det er ikke nok penger i det.

Dette betyr at du selv må ta et mye større ansvar for å øke din kunnskap om hvordan du kan beholde gode helse og leve bedre lenger.

Som kultur vet vi ikke hvorfor vi edles… hvorfor vi blir syke… og hvorfor sykdom utvikler seg. Den utviklingen vi erfarer er ikke naturlig og den korter ned livsslengden til mange mennesker. Dette behøver ikke å hende deg.

Health Awareness Foundation, har utgitt to små hefter – “Hvorfor blir jeg eldre? Blir syk? og får Sykdommer” og “Hva gjør Vitaminer, Mineraler og Fytonæringsstoffer for helsen min? – som du nå kan laste ned gratis her.

Det første heftet forklarer årsaken til sykdom, hvordan frie radikaler angriper dine celler og hva som er den enkle løsningen for deg. Vitaminer, mineraler og fytonæringstoffer som kommer fra friskle frukt og grønnsaker er avgjørende for et liv med god helse. Mangel på kunnskap dreper oss. Nå kan du gjøre noe med det.Det andre heftet forklarer hvorfor vi trenger friske frukt og grønnsaker hver dag. Last ned og øk din kunnskap:

Hvorfor blir jeg eldre….Hva kan vitaminer…..

Det gjelder å tenke helse på forhånd. Det gir deg muligheter og skaper frihet. For deg som ikke klarer å spise nok frukt og grønnsaker hver dag finnes det gode og dokumenterte muligheter.

Sjekk Antioksidanter som virker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *