Dette trenger idrettsutøvere å vite om frukt og grønnsaker og om JuicePlus+

jack-medina.jpgJack Medina, som er president i ”Design For Fitness”, har i en årrekke jobbet som trener for toppidrettsutøvere. Han har også skrevet flere bøker om ernæring og er i dag også en aktiv medlem i “American College of Sports Medicine”.

Han er spesielt opptatt av betydningen et høyt opptak av frukt og grønnsaker har for å kunne prestere på sitt beste. han sier:

Cellene i kroppen din, og spesielt muskelceller (som idrettsutøvere tenker mest på), vil ikke prestere på toppnivå hvis ikke:

  1. Et maksimum av oksygen kan leveres til cellen gjennom blodsystemet
  2. Cellen selv er frisk nok til å absorbere nok oksygen

Hvis en muskelcelle er svekket fordi den ikke for nok næring, og derfor ikke kan vokse til sin fulle kapasitet, er det umulig for idrettsutøvere å prestere opp mot potensialet, fordi muskelcellene ikke kan oppta nok oksygen.

Vi har funnet en vei for idrettsutøvere til å øke næringsopptaket på cellenivå, ikke bare for å forhindre sykdom, men også for muskelcellene å prestere på sitt optimale nivå.

Nøkkelen for vekst og ytelse i cellene kommer fra frukter, grønnsaker. Alle ernæringseksperter anbefaler i dag 5-9 porsjoner med friske og rå frukter og grønnsaker hver dag ( og selv mer til idrettsutøvere som trener hardt.)

Min erfaring gjennom 38 år som trener for idrettsutøvere på alle nivåer viser at de helt enkelt ikke klarer å spise nok frukt og grønnsaker.

Slik løser du problemet med at du ikke spiser nok frukt og særlig grønnsaker.

Et selskap som heter NSA (National Safety Associates) i Memphis, Tennessee, tilbyr i dag JuicePlus+ som består av 17 forskjellige frukter og grønnsaker.

De plukker fruktene og grønnsakene når de er solmodne, lar de øyeblikkelig presses til saft (tar bort sukker og salt for de med diabetes og/ eller høyt blodtrykk) og gjennom en patentert prosess som sørger for at enzymene og fibrene er i behold, og deretter legger dette i en kapsel som er lett å svelge.

Uten å behøve å ta supplement av vitaminer og mineraler (som forskere sier ikke virker fordi de er isolerte), får idrettsutøveren alle vitaminer, mineraler, antioksidanter og enzymer. Samtidig får de næringsfordelene av 17 viktige frukter og grønnsaker som går gjennom kroppen hver dag.

Dette er etter min mening svaret på optimal prestasjon på cellenivå. Juice Plus+ er bekreftet gjennom vitenskapelige undersøkelser og som også er publisert i en rekke journaler i ulike land.

I tillegg er JuicePlus+ Complete etter min mening det mest balanserte mellommåltid som er på markedet i dag. Dette er tilgjenglig for idrettutøvere som ønsker å forbedre ernæringen, samtidig som det også kan være et tilskudd før, under og etter trening siden det medvirker til oppbyggingen av cellene og til å gjenvinne energien.

Juice Plus+ er partner på ernæring med den olympiske organisasjon.

Med bakgrunn i at et er publisert flere kliniske studier som viser den positive effekten Juice Plus+ har for idrettsutøvere har den olympiske organisasjon i Tyskland, Østerrike og Sveits valgt å bli partner med Juice Plus+. Det samme gjelder det franske sikiforbundet.

Dette betyr at mange av de beste idrettsutøverne i Europa og Norge spiser Juice Plus+ hver dag.

Hvis treneren og/eller idrettsutøveren er interessert i optimal prestasjon må det starte på cellenivå gjennom god ernæring. Det er ingen andre veier.

Norske idrettsutøvere er blitt dopingtestet etter lang tids bruk av JuicePlus + og dette ga ingen utslag på dopingtesten. JuicePlus+ er trygt å ta og er frukt og grønnsaker.

Vellykket trening kan bare skje hvis cellene er sterke nok til å motstå presset som settes på dem. JuicePlus+ kan meget gjerne være svaret du leter etter.

Vil du vite mer om JuicePlus kan du lese mer på  www.JuicePlusNorge.com

Ved å trykke publikasjonene som er nevnt under vil du komme til Juice Plus+ studier som er relatert til idrett og trening.

University of Graz, Austria (1), Lamprecht, M. et al., Med. Sci. Sports Exerc. 2009

University of Graz, Austria (2), Lamprecht, M. et al., J Nutr, 2007

University of North Carolina Greensboro, USA, Bloomer, R.J. et al., Med. Sci. Sports Exerc. 2006

University of North Carolina Greensboro, Kinesiology Department, Med Sci Sports Exerc. 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *