Du trenger mer enn 5 om dagen

5-om-dagen.jpgSkal frukt- og grønnsakmenyen forebygge sykdom, må vi øke inntaket 3 ganger, viser forskningsdata fremlagt på en tidligere kongress for leger i Oslo.

”Den moderne livsstilen” er ofte stresset og hektisk. Videre er den ofte kjennetegnet av feil kosthold. Sammen med for lite søvn og kanskje også røyking og alkohol og utsatthet for både forurensning og en rekke sprøytemidler, kan alt dette være med på å utsette deg for uønsket høyt nivå av frie radikaler i kroppen din.

Et høyt nivå av frie radikaler er blitt forbundet med utviklingen av en rekke alvorlige sykdommer som også følger alder. Men den gode nyheten er at antioksidantene som motvirker de frie radikaler finnes i et stort antall i frisk rå frukt og grønnsaker.Høyt inntak av frukt og grønt gir oss bedre helse, styrker immunitetsforsvaret, vi ser bedre ut og øker vår livskvalitet.

Hva gjør jeg når jeg ikke klarer å spise nok?

Det finnes et veldig godt alternativ i et produkt som heter JuicePlus+. Jeg og min familie har selv spist JuicePlus+ i mer enn 4 år og vi har veldig gode erfaringer med produktet.

JuicePlus+ er frukt og grønnsaker og inneholder en fruktblanding som består av: eple, appelsin, ananas, tranebær, fersken, daddel, papaya, og sviske. Det er også en grønnsaksblanding som består av: gulrot, rødbeter, brokkoli, grønnkål, spinat, hvitløk, tomat, persille og hvitkål.

JuicePlus+ gir et høyt innhold av antioksidanter som motvirker frie radikaler. Jeg anbefaler deg å gjøre dine egne undersøkelser på dette produktet. Tenk om det kunne bli like bra for deg som det er for meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *