Er du lei av vitaminer som ikke gjør noe som helst?

De fleste vitaminer du kjøper i butikkhyllen har vist seg å være uten effekt. I noen tilfeller kan de gjøre mere skade enn godt. Mange inneholder syntetiske stoffer, fargetilsetninger og andre kjemiske forbindelser.

Når du tenker over at frukt og grønnsaker inneholder titusener av forskjellige vitaminer, mineraler, fytonæringsstoffer, antioksidanter og enzymer – og at de er avhenig av hverandre for å virke i kroppen din – er det lett å forstå at isolerte vitaminer som en multivitamin ikke kan kopiere dette.

Derfor trenger kosttilskudd som du tar å være naturlige, ingen kjemiske tilsetninger, og det bør finnes uavhengig forskning og dokumentasjon på selve produktet.

Juice Plus+ tilfredstiller disse kravene og derfor spiser og anbefaler mange leger og helseprofesjonelle Juice Plus+ til alle som ikke får i seg nok friske frukt og grønnsaker hver dag (7-13 porsjoner).

Hmm. Jeg lurer på hva alle disse viktige næringsstoffene fra frukt og grønnsaker kan gjøre for kroppen din?

Hvem andre trenger noe ekstra godt for å dekke opp for en livvstil som ikke er perfekt?

mvh
Aud Lene

P.S. Du er nok ikke en som lagrer på piller og tenker at det kan spare deg for legebesøk? Hvem andre vil kjøpe en sløv kniv som ikke virker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *