Et enkelt steg du kan ta for å forbedre kvaliteten på livet denne vinteren!

Første gangen jeg hørte om JuicePlus+ må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk. men ett å ha sett flere dobbel-blind studier med veldig gode resultater ble jeg overbevist om at dette var noe jeg selv kunne dra fordel av.

I tillegg er JuicePlus+ biotilgjengelig og det viktigste er at det øker ditt inntak av antioksidanter, vitaminer, mineraler, fytonæringstoffer og enzyumer som er så viktig å få i seg hver dag.

Dessuten vet vi at antioksidanter fra naturlige kilder spiller en viktig rolle i å nøytralisere frie radikaler og hindre dem fra å skade kroppens organer og aksellere aldringsprosessen.

Fordi at kostholdet i dag mangler både kvantitet og kvalitet på antioksidanter, anbefaler jeg JuicePlus+ for å hjelpe til med¨å få i seg nok av disse viktige næringstoffene hver dag.

Og JuicePlus+ innholder også tusenvis av andre fytonæringstoffer og enzymer som du finner i frukt og grønnsaker.

De fleste mennesker konsumerer kostilskudd som det ikke finnes uavhengig forskning på og mange av disse vitaminene er isolerte (eller inneholder bare noen få)og ofte også syntetiske. Dette kan gi en ubalanse du ikke ønsker i kroppen din.

Spis derfor heller naturlige tilskudd som innholder hele symfoniorkestert med antioksidanter og som har solid vitenskapelig dokumentasjon i ryggen som bekrefter at dette styrker immunforsvaret og er bra for helsen din.

Faktisk er det belegg for å kunne si at JuicePlus+ er det best undersøkte kostilskuddet du finner på markedet i dag og det synes jeg er viktig.

  • JuicePlus er 17 forskjellige frukt og grønnsaker.
  • Sukker og vann er tatt bort, men de andre næringstoffene er der.
  • Ingen kunstiske tilsetninger, kjemiske stoffer og helt fritt for sprøytemidler.
  • Spises og anbefales av et stort antall leger og helsebehandlere.

Et høyt daglig inntak av frukt og grønnsaker er veldig viktig for god helse, et godt immunsystem og en frisk kropp.

Klarer du ikke å spise nok frukt og grønnsaker hver dag (7-12 porsjoner), er et enkelt steg å spise JuicePlus+.

Her finner du mer informasjon om JuicePlus+ og her kan du selv prøve JuicePlus+.

Aud Lene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *