Fire ord som kan begrense livet ditt!

Ord og tanker skaper virkeligheten og livet du lever. Hvis du finner deg selv i å bruke disse fire ordene som beskrevet under kan det være grunn til å heise rødt flagg.  Det er ikke direkte negative ord, men de har en tendens til å bedra deg.

“Ønsker”

Bruker du ordet “ønsker” når du har bestemt deg for at du ikke liker situasjonen slik som den er, men du gjør faktisk ikke noe med det? Ønsketenking gir deg kanskje en pause fra hva du ikke ønsker å forandre på, men det fører deg ikke fremover.

“Prøver”

Når du legger inn ordet prøver i dine setninger, betyr det at du er villig til å ta ansvaret for å gjennomføre noe? Det er det ultimate ordet for dem som vil oppnå alt, men som ikke er forpliktet til en nødvendig innsats.

“Skulle”

På samme måte som med ønsker kan dette ordet brukes til å plassere ansvaret for kvaliteten på livet ditt på andre mennesker, eller på hendelser i universet. De aller fleste “skulle” er bare et desperat forsøk på å la øyeblikket bli mindre plagsomt for deg.

“Fortjener”

Dette ordet kan være veldig positivt, men ofte kan det også være et mer spesifikk “skulle”. Fortjener referer ofte til ønsket om at situasjonen skulle være annerledes. Dessverre er også vold knyttet til ordet “fortjener”.

Noen få ord kan dramatisk forandre dagen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *