Friskpresset juice fra frukt og grønnsaker tar knekken på risikoen for Alzheimer, langt bedre enn en hvilken som helst medisin!

En ny studie som er publisert i American Journal of Medicine indikerer at å drikke friskpresset juice av frukt og grønnsaker reduserer risikoen for å utvikle Alzheimer med så mye som 76 prosent.

Forskere fra Vanderbilt University in Nashville, gjennomførte en studie med 1800 deltagere over en 10 års periode og fant ut at dem som drakk friskpresset juice tre eller flere ganger i løpet av uken hadde 76% mindre sjanse for å utvikle Alzheimer enn de som drakk mindre enn dette.

”Frukt og grønnsaker ser ut til å spille en avgjørende rolle i å forsinke begynnelsen på Alzheimer”, sier Qi Dai, som ledet studien.

Det som beskytter er en høy konsentrasjon av of polyphenoler som er sterke antioksidanter somogså noen ganger er ansvarligfor plantenes farger, funnet i frukt og grønnsaker, sier Dai.

Fordi at 99% av polyphenolene finnes i skallet til frukt og grønnsaker, er det presset juice fra friske frukt og grønnsaker som forhindrer utviklingen av Alzheimer.

Populære juicedrikker du kjøper i butikken vil ikke ha den samme beskyttede effekten som friske frukt og grønnsaker du selv presser til juice.

Naturlige frukt og grønnsaker er best!

orange_juice.jpg

”Denne undersøkelsen demonstrerer nok en gang at naturlig mat er den beste medisinen”, sier Mike Adams, forfatter av de ”The seven laws of nutrition”. Friskpresset juice fra frukt og grønnsaker og nøtter inneholder beskyttende næringsstoffer som er mye mer kraftfulle enn medisiner.

”De som drikker friskpresset juice fra frukt og grønnsaker er mye friskere en dem som ikke gjør det, opplever en lavere antall med krefttilfeller, hjerte/kar-sykdom, mindre depresjoner, diabetes og mange andre helsetilstander”, sier Adams.

Får du ikke i deg nok frukt og grønnsaker – prøv JuicePlus+

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *