Frukt og grønnsaker gir god helse, mer energi og økt overskudd!

jentemedenergi.jpgAlle trenger å spise mer Frukt og Grønnsaker.

Et voksende omfang av forskning dokumenterer at daglig inntak av frukt og grønnsaker er kritisk for å kunne opprettholde en god helse. Faktisk, bør frukt og grønnsaker danne grunnlaget i et godt kosthold. I dag trenger de fleste å doble inntaket av frukt og grønnsaker hver dag.

Frukt og Grønnsaker beskytter din helse.

Frukt og grønnsaker er full av viktige vitaminer, mineraler, fiber, og sykdomsbekjempende fytonæringsstoffer. På grunn av dette kan frukt og grønnsaker bl.a. hjelpe deg å redusere risikoen for hjerte/kar sykdommer, slag, kreft og andre degenerative sykdommer.:

Frukt og Grønnsaker inneholder kraftfulle Fytonæringsstoffer.

Frukt og grønnsaker har over titusen viktige sykdomsforebyggende fytonæringsstoffer. som hjelper til med å beskytte din helse. Fytonæringsstoffer. er vanligvis relatert til farger – grønn, gul, oransje, rød, blå og hvit. Frukt og grønnsaker innholder utallige kombinasjoner av fytonæringsstoffer. og når disse virker sammen som i et symfoniorkester hver dag bygger det god helse..

fruktkurv21.jpgFrukt og Grønnsaker gir Vektkontroll.

Fordi de inneholder et lavt nivå av kalorier kan frukt og grønnsaker hjelpe deg å kontrollere din vekt. Spiser du mer frukt og grønnsaker vil det bli lettere for deg å kontrollere vekten din.

Frukt og Grønnsaker gir Energi.

Travle liv trenger mat og ernæring som bygger kroppen. Frukt og grønnsaker er den naturlige vei å gi cellene i kroppen din den ernæring de trenger.

Frukt og Grønnsaker nøytraliserer Frie Radikaler.

Frie Radikaler medvirker til alle degenerative sykdommer vi får over tid. Frukt og grønnsaker inneholder alle de viktige fytonæringsstoffer og planteenzymer som fjerner frie radikaler og gir deg bedre helse., mer energi og økt overskudd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *