Har du ennå ikke skrevet ned din liste med “101 MÅL”?

drommerHvis du ikke vet hva mål er, så kan det beskrives som “en drøm med en tidsfrist.” Det å sette mål er en av de viktigste ferdigheter du kan lære her i livet, men likevel lærer 97% av oss aldri denne ferdigheten ordentlig.

I Brian Tracy’s bok “GOALS – How to Get Everything You Want Faster Than You Ever Thought Possible,” forteller han at mindre enn 3% av oss voksne har skrevet ned tydelige mål og planer og hvordan de skal oppnå dem.

Nøkkelordet er “SKREVET”. De som tjener de fleste pengene, eller de beste idrettsutøverne, eller de som oppnår mest i livet, er dem som har skrevet ned sine mål.

Gå til Google og du vil finne hundrevis av resurser som omhandler hvordan du setter og når dine mål. Her er 3 som jeg anbefaler deg å se på:

1) Bok: “Double Your Income Doing What You Love” – ved Raymond Aaron.

2) Bilder: “Goals achievement” – bilder på Google

3) Webside: “Setting Goals 101” – har mange frie resusrer.

Hvis du har lest så langt og fremdeles motsetter deg å skrive ned dine mål eller “drømmer med en tidsfrist” – tenk da på å lage din liste med 101 mål. Jack Canfields skriver om dette på side 56 i boken “The Success Principles.”

Hva skal du gjøre nå? Klikk her for å få “101 Mål Generator“, som kan hjelpe deg med å tenke gjennom og fokusere på 12 ulike kategorier for målsetninger og for å oppnå mål.

Disse kategorier inkluderer:
Steder å besøke, ferdigheter å lære, ting å gjøre, finansielle milepeler og risiko å ta, bare for å nevne noen.

Her er hemmeligheten – Skriving er gjøre delen av tenkningen. God skriving er god tenking.

Men ikke bare tenk – skriv også. Du vil bli overrasket over hvor mye mer du får ut av livet ditt.

Det som er mest viktig er ikke å skrive ned dine 101 drømmer så fort som mulig, men heller komme i gang så fort som mulig.

Relaterte linker:

Egil Søby sin blogg – www.egilmotivasjon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *