Hvem vet hva som virkelig er i dine vitaminpiller?

vitaminpiller.jpgNår du stoler på at selskapet som lager dine vitaminpiller vil tilby deg et produkt med høy kvalitet på produktet, er det viktig at du vet at mange av disse selskapene forholder seg til ”analyser og sertifikater ” for å bekrefte at de råmaterialer som brukes er sikre og effektive.

Hvor tror du mange av selskapene får disse analyser fra? Direkte fra leverandøren av sine råstoffer. Det er ikke for tiden krav til å gjøre uavhengige, tredjeparts undersøkelser, for å bekrefte at råmaterialene i vitaminpillen er hva de sier det er, eller om mengden som oppgis stemmer.

kosttilskuddslaktes.jpgSamtidig sier mattilsynet at 91 av 95 kosttilskudd slaktes.

På toppen av dette er det mange ulike steg i en kompleks prosess som må til for å lage vitaminene, og feil kan oppstå i hvert eneste steg i denne prosessen. Utenfor råvarene i seg selv, kan menneskelig feil, raske løsninger eller andre årsaker føre til at produktet ikke holder standard, eller enda verre kan være skadelig.

Derfor kan det ved valg av helsekostprodukter egentlig være som å lete etter en nål i en høystakk. Selv om du har god utdanning og kompetanse og gode hensikter, har du likevel risikoen for at produktet ikke har vært gjennom en god nok kvalitetsprosess og hvor samtidig medisinske universiteter har gjort uavhengige studier gjort på produkt og mennesker.

Ofte ser vi også at produsenter og forbrukere velger på lavest pris fremfor høy kvalitet. Husk at du ikke kan sette din helse på tilbud.

Mange av disse vitaminpiller består også av syntetiske råvarer, som ikke er det samme som vitaminer i en bred sammensetning fra naturen selv.

juiceplusny.jpgDerfor er JuicePlus+ et av de produkter som jeg trygt anbefaler til alle. JuicePlus+ er naturen selv og er 17 friske frukt og grønnsaker i en kapsel.

Det beste er at mer enn 20 universiteter har gjort eller gjør studier på JuicePlus+ og på mennesker og mange av disse er også publisert i medisinske tidskrifter som bekrefter den positive effekten JuicePlus+ har for helsen din.

Vil du lese mer eller prøve JuicePlus+ : http://www.JuicePlusNorge.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *