Hvordan bidrar Juice Plus+ til en frisk og sunn hud?

I 16 publiserte studier på Juice Plus+, viser forskere hva Juice Plus+ gjør på innsiden av kroppen din. To nye studier tester også hva Juice Plus+ kan bidra med for å bedre utsiden av kroppen.

Den første hud studien som ble gjort på Juice Plus+ fulgte forskere ved “University of Witten/Herdecke” i Tyskland flere indikatorer for en frisk og sunn hud hos 52 kvinner over en 12 ukers periode.

“Vi ser fra observasjonene at Juice Plus+ reduserer skader fra frie radikaler, forbedrer immunsystemet og hjerte/kar systemet,” sier Mitra Ray som er Ph.D., forsker og biokjemiker. “Det som er veldig spennende er at når innsiden av kroppen din blir bedre, viser dette seg også i huden din.”

Dr. Mitra Ray har lenge sett den positive virkningen Juice Plus+ har på huden, inkludert sin egen. “Nå er vi i ferd med å få de første kliniske data som støtter denne observasjonen.

Den tyske studien analyserer påvirkningen Juice Plus+ har på fuktigheten i huden og tykkelsen på huden, noe som er veldig viktig i følge Dr. Ray. “Økt fuktighet og tykkelse i huden indikerer at de strukturelle komponentene som huden består av er sunnere på molekylnivå,” sier hun.

“Siden huden eksfolierer så ofte, betyr dette at nye celler som oppstår i huden er friskere og mer spenstig.” De tyske forskerne målte også hudens egenskaper som en barriere mot tap av vann. “Hudens evne til å beholde mer fuktighet har den effekt at rynker blir mindre synlige. Jeg har også personlig sett dette i fine rynkelinjer i mitt eget ansikt.”

Dr. Ray synes også dette gir mening fra en næringsmessig synsvinkel. “Et økt inntak av plantenæringsstoffer hjelper til med å øke mikrosirkuleringen i de tynne blodårene som når helt ut i huden. Dette medfører også en bedre farge/tone i huden.”

Hvis du ønsker mer informasjon om Juice Plus+ eller vil du selv prøve produktet kan du gå til www.JuicePlusNorge.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *