Hvordan mat negativt kan påvirke din oppførsel!

Tilsetninger i maten og et dårlig kosthold kan være med på å forklare en dårlig innsats på skolen, kriminell oppførsel, alkoholisme, og et stadig økende antall av altzheimer pasienter.

I henhold til Dr. Russell Blaylock, vil et høyt innhold av sukker og raske karbohydrater lede til økt utskillelse av insulin, som igjen fører til fall i nivå på blodsukker, eller hypoglycemia. Hypoglycemia påvirker hjernen og kan føre til sinne, depresjon, anger, nervøsitet, panikk og øker risikoen for selvmord.

Mange tilsetningsstoffer som finnes i tusenvis av matvarer er også med på å øke dette problemet.

Gjentatte opplevelser av fall i blodsukker øker risikoen for neurodegenerative sykdommer som Alzheimer, Parkinson’s og ALS (Lou Gehrig’s).

Hos barn leder ofte hypoglycemia til hyperaktivitet. For både barn og voksne, kan det føre til voldsom og aggresiv oppførsel. Hos eldre mennesker kan det bli mentale forrvirringer.

Et anti-hypoglycemic kosthold vil bestå av hvitt kjøtt og mye frukt og grnnsaker. En annen viktig nøkkel er å begrense søstsaker og tilsetningstoffer som blir brukt i matvareproduksjonen.

Kilde:
CBN News 1 july 2008

Får du ikke i deg nok frukt og grønnsaker anbefaler vi deg å se på den flotte muligheten som JuicePlus+ gir deg. Her kan du dra helsefordelen av 17 friske frukt og grønnsaker hver dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *