Hvorfor er D vitaminer veldig viktig for deg!

Det er over 30.000 gener i kroppen din og vitamin D har vist seg å influere over 2.000 av disse genene. Det er en av hovedgrunnene til at vitamin D også påvirker så mange sykdommer, fra kreft, autisme til hjertesykdommer og en rekke andre sykdommer.

En studie som er gjennomført av Dr. William Grant, Ph.D., internasjonalt anerkjent forsker og ekspert på D vitaminer, fant ut at 30 prosent av de som døde av kreft (som er ca. 2 millioner på global basis), kunne vært unngått hvert år med høyere nivåer er D vitamin i kroppen.

D vitamin har en beskyttende effekt mot kreft på flere måter, inkludert:

* Øker selvødeleggelsen hos muterte celler (hvis de fikk muligheten til å dele seg, kunne lede til kreft)

* Reduserer spredningen og reproduksjonen av kreftceller.

* Årsak til at celler differensierer seg (kreftceller mangler ofte differensiering)

* Reduserer veksten av nye blodårer fra eksisterende blodårer.

Ved siden av kreft har forskerne påpekt at et økt nivå av vitamin D3 kan redusere antall tilfeller av sykdommer som i dag tar over 1 million liv per år.

En annen studie viste at du kan redusere din risiko for kreft med MER ENN HALVPARTEN ved å optimalisere dine vitamin nivåer gjennom eksponering av sollys.

Vitamin D kan til og med bekjempe forkjølelse og influensa, siden det regulerer gener som påvirker ditt immunsystem til å angripe og ødelegge bakterier og virus. Faktisk er det ikke like vanlig for noen som er optimalisert med vitamin D til å bli slått ut av influensa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *