Hvorfor kvinner trenger å dobble inntaket av frukt og grønnsaker!

appelsiner.jpgHelse er vakkert.

Det å spise riktig samtidig som du har mye fysisk aktivitet kan gjøre underverker for kroppen din. Du føler at du har mer overskudd, har mer tro på deg selv og ikke minst føler deg bedre.

Frukt og grønnsaker kan også hjelpe deg å vedlikeholde en helsemessig  kroppsvekt.

Selvsagt trenger du å være aktiv også. Ved å spise mer frukt og grønnsaker og mindre mat med mye kalorier, vil det bli mye enklere for deg å kontrollere vekten. Og siden de fleste frukter og grønnsaker er lav på kalorier så kan du bare starte å spise dem. De er alle gode for deg.

Det er mer enn å “seg bra ut”.

Vedlikeholde en helsemessig vekt er kritisk for en langsiktig god helse. Frukt og grønnsaker er pefekt lav kalori mat, har mye fiber til å fylle opp med når du prøver å kontrollere vekten. Å forbli på en helsemessig vekt eller unngå vektøkning er relatert med lavere risiko for hjertesykdommer, høyt blodtrykk, type 2 diabetes og kreft.

De fleste kvinner trenger å doble inntaket av frukt og grønnsaker.

For å kunne forebygge en god helse trenger kvinner å doble antallet frukt og grønnsaker de spiser hver dag. Du skulle spise minst 7 porsjoner hver dag.

Heldigvis har du noen gode og kraftfulle venner i frukt og grønnsaker.

De er fylt med mange viktige næringsstoffer kroppen vår trenger for å være frisk, som vitaminer, mineraler, fiber og sykdomsbekjempende fytokjemikalier. Når du kombinerer frukt og grønnsaker med fysisk aktivitet, bidrar det til bedre helse for deg.

Ny mulighet som gir deg 17 friske frukt og grønnsaker hver dag.

Hvis du som jeg ikke klarer å spise nok frukt og grønnsaker anbefaler jeg deg å se nærmere på den muligheten som JuicePlus+ gir deg  til 17 friske frukt og grønnsaker hver eneste dag.  Se selv  www.JuicePlusNorge.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *