Nå kan barn få gratis Juice Plus+!

Nå kan familier som vil være med på “Children’s Health Study” få gratis Juice Plus+ til barna. Frem til nå deltar over 300.000 personer over hele verden i denne studien.

Du kan lese mer om resultatene fra studien på JuicePlusNyheter.com

Det er en omfattende og emperisk undersøkelse som har strukket seg over flere år og gjennomføres ved å registrere tilbakemeldinger i form av spørreskjemaer om barns generelle velvære når de tar Juice Plus+® i tillegg til de normale daglige måltidene.

Det finnes ingen erstatning for et godt og avbalansert kosthold, men Juice Plus+® kan sørge for et verdifullt tilskudd av vitaminer, mineraler, antioksidanter, fytonæringsstoffer og enzymer som alle bidrar til bedre helse. Children’s Health Study ser blant annet på:

  • Inntak av frukt og grønnsaker.
  • Endringer i holdningen til kost.
  • Endringer i livsstil og vaner.

Barn fra familier som deltar, får tilbud om Juice Plus+® gratis i en periode på 1 år (med muligheter for forlengelse på 2 år). Dette forutsetter at et voksent familiemedlem også ønsker å kjøpe og bruke produktet. Det er et krav at familiemedlemmet deltar i besvarelsen av de spørreskjemaene som er knyttet til undersøkelsen.

Children’s Health Study har en rådgivende komité som blant annet består av:

Dr. Gerald Tulzer, M.D., PhD.
advisoryTulzerSpesiallege i pediatri – Linz, Østerrike. Dr. Tulzer er utdannet ved universitetet i Wien samt barneklinikken i Linz og barnesykehuset i Philadelphia, University of Pennsylvania, USA. Han er i dag sjef for avdelingen for pediatrisk kardiologi på barnehjertesentret i Linz, og underviser på universitetet i Wien. Dr. Tulzer ble internasjonalt kjent da han utførte den første hjerteoperasjonen på et ufødt barn.

Dr. William Sears, M.D., F.R.C.P.
advisorySearsSpesiallege i pediatri – San Clemente, California. Dr. Sears er utdannet i pediatri ved “Harvard Medical School’s Children’s Hospital i Boston og The Hospital for Sick Children i Toronto. Dr. Sears er forfatter av over 30 bøker, en rekke artikler og er rådgiver for flere magasiner. Sammen med sine 3 sønner som også er leger driver de et av de største nettstedene for helseinformasjon på internett i dag.

For flere av medlemmene i denne komité kan du se her.

Er du selv interessert i å bli med i denne undersøkelsen kan du kontakte oss på info@levbedrelenger.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *