Styrken til Antioksidanter!

True vitaminsHva er en antioksidant? Antioksidanter er substanser som kan beskytte celler mot skader som lages av ustabile molekyler som kalles frie radikaler. Eksempler på antioksidanter inkluderer beta-karotene, lycopene, vitamin C og E, og andre substanser. Mange av disse antioksidantene kommer fra frukt og grønnsaker.

Frukt og grønnsaker inneholder tusenvis av antioksidanter of fytonæringsstoffer som tilbyr beskyttelse til kroppen vår. Beta-karotene finnes i mange frukt og grønnsaker som har den oransje fargen. slik som i gulrot. Du finner det også i spinat og kål.

Lycopen er en potent antioksidant som du finner rikelig av i tomater.

Vitamin C finnes blant annet i epler, appelsiner, tranebær, papaya, gulrot, persille, kål, brokkoli, spinat og tomater.

Vitamin E finnes i grønne grønnsaker slik som spinat og brokkoli.

Juice Plus+® – Reduserer risikoen

Ekspertene er enig: den beste måten å redusere din risiko for sykdom er å spise sunnere. Nesten hver dag kommer det nye undersøkelser som forteller oss hvordan vi kan bekjempe og unngå sykdom gjennom de valg vi gjør i kostholdet. Særlig hører vi om hvor viktig det er å spise mye frukt og grønnsaker hver dag.

Enten det er nye vitaminer, en antioksidant, eller andre fytonæringsstoffer som “oppdages” av vitenskapen, inneholder frukt og grønnsaker alle disse viktige næringsstoffene som vi trenger. Dette er næring som du ikke kan få fra en vitaminpille. Dessuten er det hvordan alle disse tusenvis av fytonæringsstoffene som finnes i frukt og grønnsaker virker sammen som er viktig for kroppen vår.

Meldingen er klar: Vi trenger å spise mer frukt og særlig grønnsaker hver dag. Dette er det beste du kan gjøre for å beskytte deg mot kroniske sykdommer, slik som hjertesykdommer, slag og kreft. Juice Plus+ gir næringsstoffer fra et bredt utvalg av frukt og grønnsaker.

Vi anbefaler et kosthold som er rikt på rå friske frukt og grønnsaker. Dette støtter en frisk kropp, et sterkt immunsystem, og er derfor den beste måten å beskytte deg mot sykdom på. Selvfølgelig er det viktig å unngå mat som ikke er sunt for kroppen vår også.

Hvis du ikke klarer å spise nok frukt og grønnsaker, spis Juice Plus+. Prøv det minst i 4 måneder og 1 år ville være enda bedre om du ville sammenligne med året før du begynte å spise Juice Plus+.

Du kan lese mer om Juice Plus+ her, eller kontakt oss direkte i dag for mer informasjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *